Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon
made with love from Joomla.it

Најди на мапата

Категорија: Uncategorised

Пронајдете ја посакуваната локација со помош на интерактивната мапа. кликнете на посакуваниот маркер, по што се отвара линк до посакуваната веб локација. Можете да го искористите и "Get location" полето, кое ја користи Google Maps технологијата и Ви кажува како да стигнете до посакуваната локација.