Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Суводолско Езеро

Ezero Suvodol

Формирано за потребите на РЕК Битола вештачкото езеро Суводол е една од почесто посетуваните локации од излетниците, планинарите и рибарите.

Повеќе...

Рапешко Езеро

Рапешко езеро

Оддалечено 32 км од Битола, вештачкото езеро во село Рапеш претставува пријатна глетка за посетителите на овие краеви и вистинско освежување во овој релативно сув регион.

Повеќе...

Брнички водопад

vodopad Brnik

На околу 30 минути пешачење во близина на селото Брник се наоѓа Брничкиот водопад.

Повеќе...

Месност Пет чешми

pet cesmi

На околу 15 км над селото Градешница, се наоѓа извор со вода познат како Пет чешми.

Повеќе...

Мапа на природни убавини

made with love from Joomla.it