Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Рапешко Езеро

Оддалечено 32 км од Битола, вештачкото езеро во село Рапеш претставува пријатна глетка за посетителите на овие краеви и вистинско освежување во овој релативно сув регион.

Формирано за потребите на сточарите во село Рапеш, ова езеро нуди навистина пријатна локација за одмор и рекреација.

rapesko-ezero

made with love from Joomla.it

Мапа на природни убавини

made with love from Joomla.it