Gratis Joomla Templates by Hostmonster Coupon

Оглас за ангажман на надворешни експерти за испорака на обука за туристички работници

Категорија: Огласи 2

Општина Новаци за потребите на проектот „Жива историја – жива природа 2“, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува оглас за ангажман на двајца надворешни експерти за испорака на обука за туристички работници на тема Нови маркетинг методологии за природните и историските патеки, во рамките на активноста 5.3. Тренинг семинар за туристички водичи и агенции за нови маркетинг методологии од овој проект.

Огласот за ангажман на двајца надворешни експерти можете да го најдете ТУКА.

Техничката документација за овој оглас можете да ја симнете од ТУКА.

Описот на работните задачи можете да го најдете ТУКА.

Форматот на буџетот можете да го симнете ТУКА.